Piata Bancara a intrat in criza femeii nemaritate

Adaugat de Cornel Dinu | In categoria pamflet | In data 22-01-2009

Urmaresc de vreo 9 ani Piata Bancara de la noi. La inceput arata ca o domnisoara numai buna de abordat. Multi ar fi vrut s-o “cunoasca”. S-a tinut batoasa vreo 2 ani, dupa care s-a aratat dispusa sa incerce sa faca “cunostinta”. A experimentat o vreme. Cativa dintre petitori au ajuns s-o “cunoasca” destul de bine. Pana a prins gustul, cum se zice in popor. Din acel moment, Piata Bancara a devenit parte din viata tuturor celor care simteau nevoia s-o “cunoasca”. Era de acord cu orice. Se ajunsese deja, la un moment dat, chiar la perversiuni. Fanteziile clientilor deveneau realitate foarte usor. Trebuiau doar sa ceara. Numai cine n-a vrut nu a beneficiat de serviciile sale. Si a tinut-o asa pana in toamna anului trecut, cand totul s-a schimbat. Piata Bancara a adoptat o alta atitudine. A debutat o noua etapa in viata sa. Pentru ca parintii au tras-o de urechi pentru viata aventuroasa, cerandu-i sa se aseze la casa ei. De atunci se comporta de parca n-ar mai vrea sa faca “cunostinta” cu nimeni. Este o domnita bine, coapta dar nemaritata, care-si astepta alesul. Vede toate defectele petitorilor. Chiar si acolo unde nu exista. Si-a promis ca nu va mai face “cunostinta” cu nimeni in afara Lui. A celui caruia ii va deveni sotie…

Comments

There are (2) Comments for the Piata Bancara a intrat in criza femeii nemaritate

  1. Si isarescu cine e? “pestele” sau socrul mic?

    vezi tu, poate sa-l astepte ea cat o vrea pe “fat-frumos”, problema e ca “fat-frumos” stie ca d-soarei ii place sa o ia pe aratura… si cum nu e singura “d-soara” disponibila, prefera siguranta in locul aventurii. Nu de alta, dar s-a mai fript cu ea. Asa ca “d-soarei” nu-i ramane decat sa se descurce singura si sa spere ca, poate, daca ii arata ca s-a “cumintit”, “El” o sa o vrea. Dar tare imi e ca va reveni la vechile obiceiuri.

  2. Isarescu vrea sa transforme printesa in cenusareasa…
    mare lucru sa nu se transforme el in cersetor…
    …..si in cele din urma apare printul cu pantoful si o salveaza pe cenusareasa…. si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povetea asa.

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti