BCR isi pune cenusa in cap

Adaugat de Cornel Dinu | In categoria Şuşoteli | In data 23-06-2010

Comunicatul de presa prin care BCR anunta ca aliniaza comisioanele la credite la cerintele Ordonantei de Urgenta Nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori este o modalitatea eleganta a bancii prin care isi pune cenusa in cap. Pe langa disparitia sau reducerea comisionului de rambursare anticipata, in functie de tipul dobanzilor (fixe sau variabile) percepute pentru imprumuturi, cea mai interesanta masura adoptata de BCR – nu din proprie initiativa ci fortata prin lege – este reprezentata de aplicarea comisionului pentru analiza dosarului de credit in valoare de 600 lei numai in cazul imprumuturilor acordate.

Practic, aceasta taxa solicitata de BCR era, din punctul meu de vedere, cea mai aberanta suma de bani  (este probabil cel mai decent termen folosit pentru a caracteriza comisionul de la BCR) solicitata de o institutie de credit din Romania, prin valoare si motivatia impunerii. Asta pentru ca banca percepea acest comision si clientilor carora nu le aproba cererea de credit. “Clientii BCR vor primi numai oferte de creditare la standard european”, este una dintre propozitiile care isi simtita prezenta subtil in comunicatul de presa al Bancii Comerciale Romane. Nu pot decat sa ma intreb, fara a astepta neaparat un raspuns: ce fel de oferte de creditare primeau clientii BCR pana in acum?

Comments

There are (2) Comments for the BCR isi pune cenusa in cap

  1. In calitate (sau mai bine spus in starea de profunda disperare) de client al Bancii Comerciale ROMANE (o ffff buna gluma, pe seama clientilor sai este chiar acest nume atat de inspirat) pot sa va spun ca ar trebui sa-si puna cenusa in cap din muuuulte alte puncte de vedere. sunt curioasa daca legea o va obliga sa faca acest lucru. Pentru detalii suplimentare va invit sa accesati:
    http://bcr.4-all.org/

  2. Sunteti amabili sa-mi dati si mie un link cu comunicatul de presa al BCR? Despre calcularea dobanzilor spune ceva?

    Multumesc!
    lnegreanu

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti