Cand te judeci cu banca, nu mai platesti ratele

Adaugat de Cristian | In categoria Curat murdar! | In data 04-09-2010

Un articol cu titlul – Dacă daţi banca în judecată, în timpul procesului nu plătiţi ratele din Capital imi atrage atentia , ne aduce la cunostinta faptul ca poti lua o gura de oxigen cand te judeci cu banca, pentru ca nu platesti rata!

Iata un motiv bun sa te bucuri ca traiesti in Romania si un proces poate dura cativa ani buni!

Băncile pot să menţină actualele rate la creditele cu dobânzi variabile doar cu acceptul clienţilor, care pot răspunde în termen de 15 zile de la primirea unei notificări scrise.
Înainte de 20 septembrie, orice client poate solicita băncii modificarea clauzelor contractului în concordanţă cu noile reglementări, iar instituţia de credit este obligată să se conformeze în cel mai scurt timp, potrivit reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Conform acestora, actuala legislaţie privind creditarea, şi anume OG nr. 50/2010, nu va fi modificată, astfel că băncile vor fi obligate să înlocuiască, în calculul dobânzilor variabile, ratele de referinţă proprii, cu indicii Euribor/­Libor/Robor, şi să menţină marjele fixe practicate în prezent.

Constantin Cerbulescu, preşedintele ANPC, declară că „în cazul în care băncile vor transmite pe 19 sau 20 septembrie notificările cu anexele de modificare a contractelor, clienţii au la dispoziţie 15 zile pentru a răspunde, potrivit articolului 41 aliniatul 2 din OUG nr. 50/2010, termen până la care in­sti­tuţia de credit nu poate lua în considerare acceptarea tacită“.

Articolul poate fi citit aici

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti