Ionut Patrahau a dat in mintea editorialistilor

Adaugat de Cristian | In categoria ... ăl mai tare! | In data 06-09-2010

Fostul director general adjunct al Bancii Transilvania, Ionut Patrahau s-a apucat de scris, nu op-uri ci editoriale, pe BankingNews.ro.
Primul editorial are titlul “Urmatoarea criza” , un titlu destul de optimist :o ).

Articol BankingNews:

Cunoscut drept adevaratul zan din echipa Bancii Transilvania care s-a ocupat de proiectul “Banca nr. 1 pentru IMM-uri”, Ionut Patrahau revine in prim planul opiniei publice. Nu tot in calitate de bancher, de data aceasta, domnia sa asumandu-si rolul de editorialist.

Apreciat ca un orator desavarsit si ca un specialist care a exprimat de fiecare data opinii pertinente cu privire la diverse subiecte fierbinti din peisajul economic si financiar-bancar, Ionut Patrahau va realiza saptamanal un comentariu despre teme de interes, care va fi publicat in cadrul www.bankingnews.ro. Fostul director general adjunct al Bancii Transilvania a renuntat la functia executiva de la institutia de credit din Cluj la inceputul anului trecut, chiar daca anuntul demisiei sale a fost dat inca din vara lui 2008.

Articolul il puteti gasi aici

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti