O angajata a Bancii Transilvania s-a autoservit din conturile clientilor cu 520.000 lei si 33.000 euro

Adaugat de Cristian | In categoria Cu mâţa-n sac | In data 14-09-2010

Conform publicatiei online Money.ro, o angajata a Bancii Transilvania  este cercetata pentru inselaciune si fals informatic dupa ce s-a servit din conturile clientilor in conturile personale cu sume importante, mai exact 520.000 lei si 33.000 euro.


“BT a fost cea care a descoperit şi a sesizat autorităţile. Banca Transilvania a procedat, totodată, la desfacerea contractului de muncă al respectivei persoane. Fosta angajată a Agenţiei Mihai Viteazu (Cluj-Napoca) a Băncii Transilvania, Mirela Perţe, este cercetată şi arestată preventiv pentru că a intervenit în anumite conturi deschise la unitatea la care îndeplinea funcţia de administrator cont. Prejudiciul a fost imediat acoperit integral de către bancă, aşa încât clienţii au toate economiile intacte. În ceea ce priveşte BT, acesta este un caz absolut izolat”, Laura Petrehus

Comments

There are (1) Comments for the O angajata a Bancii Transilvania s-a autoservit din conturile clientilor cu 520.000 lei si 33.000 euro

  1. Imi aduc aminte cum furau inainte companiile de telefonie mobila la factura! acum este randul banciilor, te duci si aduni bani din greu si apoi te trezesti ca nu mai ai bani in cont. Incredibil!

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word