Comisia Europeana isi baga coada

Adaugat de Dan Aldulescu | In categoria Cu mâţa-n sac | In data 05-10-2010

Clientii care au deja contractate credite nu vor avea sanse prea mari sa beneficieze de prevederile OUG 50 deoarece, Comisia Europeana a reactionat la cererea bancilor de a nu aplica retroactiv prevederile minunatei ordonante cu iz populist.

In acest sens institutia europeana a emis o directiva autoritatilor din jurul si din interiorul lantului carpatic, directiva pe care “oamenii buni” de la Bucuresti, atat de grijuli pentru binele poporului, vor trebui sa o introduca in ordonanta care a pornit lupta clienti vs. Banci.

In cazul in care prevederile de la “inalta stapanire europeana” nu vor fi aplicate, este posibila declansarea procedurii de infringement, o arma foarte eficienta a oficialilor europeni.
Se pare ca bancile, vaznd ca nu o scot la capat cu “stapanirea locala” au mers cu jalba-n protap la “conducerea suprema” care troneaza peste Europa.

Din tot acest spectacol ieftin, realizat in dulcele stil mioritic, singurii care au de suferit sunt clientii, care nu pot contesta indicatiile CE si vor continua sa plateasca, pana la adanci batraneti, rate si comisoane catre bancile comerciale. Totusi, nici ei nu pot fi absolviti de intreaga vina, s-au lasat dusi cu zaharelul, orbiti de chemare banilor si au semnat contracte pe termen lung fara a avea curiozitatea de a le citi cu atentie.

Informatii venite via Banking News

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti