Bancherii iau masa cu Isarescu

Adaugat de Dan Aldulescu | In categoria Cu mâţa-n sac | In data 24-01-2011

Marti, presedintii de banci se aduna, cu mic, cu mare la masa in capul careia va sta insusi Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Nimeni nu poate refuza o asemenea onoare, iar cei care lucreaza in bransa isi vor lua costumele bune (greu de ales deoarece sigur garderoba bancherilor este foarte vasta), isi vor lacui pantofi, isi vor face nod dublu la cravata, butonii la mansetele camasii si vor porni festiv spre masa bancherului sef.

Isarescu ii va astepta in prag, ceremonios si oficial ca de obicei, vor servi un apritiv inainte de a se aseza in jurul mesei, unde vor asorta cu felurile alese de mancare, subiecte arzatoare din piata si viata bancara a Romaniei. Vor identifica probleme, vor gasi solutii, vor scoate tara din criza sau vor debloca creditarea in timp ce o ploaie de arome le vor dezmierda papilele gustative. Langa o mancare aleasa, servita cu un vin bun, rezolvarea oricarei probleme existente in sistemul bancar va fi floare la ureche pentru mesenii de vaza ai Guvernatorului.

Aceasta este prima intalnire din acest dintre presedintii bancilor si Isarescu, asa ca, nu vor lipsi urarile de bine pe care cele doua parti si le vor adresa reciproc, dar si sperantele intr-un an in care banii sa curga rauri, rauri, prin aceeasi tara care se zbate ca pestele pe uscat pentru a-si recapata suflul de odinioara. Dar totul se va rezolva dupa aceasta intalnire.  Pana la urma nu se pot lua decizii bune pe stomacul gol.

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti