Gata cu viata buna! Nimeni nu mai scapa de impozite, ca in tarile civilizate

Adaugat de Dan Aldulescu | In categoria Curat murdar! | In data 19-01-2011

Presedintele Romaniei a pus gand rau banilor castigati cu “sudoarea fruntii de romani”. Traian Basescu spune ca niciun venit nu va scapa de impozitare deoarece toate scutirile au fost facute in interes electoral. Situatia aceasta nu mai poate continua. Fiecare roman, indiferent de natura venitului pe care-l obtine, fi el ajutor social, ajutor de caldura sau despagubire in cazul unei calamitati naturale, va plati, fara discutie, o cota parte la stat.

Cu ocazia acestei amenintari lansate de primul om in stat nu putem sa observam altceva decat disperarea autoritatilor, doborate de criza. In visteria statului este un mare gol pe care, lipsiti de orice fel de solutii viabile, guvernantii incearca sa le umple din buzunarele populatiei. Dupa mediul privat si bugetari, vine si randul celor cu o situatie financiara precara sa plateasca dari catre stat.

Declaratia lui Traian Basescu citata de Money.ro: “Categorii pe care vrem sa le aducem la vot, nu le supunem impozitarii, le evitam. In tarile civilizate, orice venit, cat de mic, se impoziteaza. Nu mai putem continua pe ideea scutirilor din interes electoral.”

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti