BCR da muzica pentru mase prin “carduri muzicale”

Adaugat de Dan Aldulescu | In categoria Cu mâţa-n sac | In data 02-02-2011

BCR, unul dintre principa;ii jucatori de pe piata bancara romaneasca, nu mai intreaba populatia dezorientata cu cine face banking. Acum banca doresta sa-si pozitioneze produsele si mai aproape de clienti si incurajeaza din plin folosirrea acestora. De acum inainte toti cei care vor folosi un card la orice bancomat sau POS al bancii va primi, pe bonul eliberat de respectivele aparat un cod cu ajutorul caruia, clientul va putea sa descarce gratuit cele mai noi hit-uri ale momentului dar si o serie de piese care au facut istorie.

Fie cu sau fara card BCR, orice operatiune este rasplatita muzical, atata timp cat suma tranzactionata este de cel putin  10 lei. Odata tranzactia realizata, utilizatorl va trebui sa dea fuga la internet, de unde isi va putea descarca melodia gratuita in termen de 10 zile de la data inscrisa pe chitanta.

Pentru a ne dumiri cu privire la scopul acestui demers, ii lasam cuvantul domnului Igor Zganjer, director Carduri la BCR: “Gradul de utilizare a cardurilor bancare este in continuare scazut in Romania, iar in aceasta campanie imbinam utilul cu placutul.”

Sa vedem ce cozi se vor forma la bancomatele si POS-urile din reteaua BCR.

Post a comment

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Bijuterii
Bijuterii argint
Slabire si ingrasare cu Herbalife
Calculatoare Second Hand
Calculatoare Second Hand
bratari argint
mediator bucuresti